Tentativă de suicid. Femeie din Costâna s-a aruncat în gol 10 m de pe podul rutier peste râul Suceava

 Tentativă de suicid. Femeie din Costâna s-a aruncat în gol 10 m de pe podul rutier peste râul Suceava, Ieri, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești, în jurul orei 14.12, au fost sesizați prin SUNAU 112, de către o femeie, din municipiul Suceava, l că în timp ce se plimba în zona Râul Suceava, pe podului rutier a observat o persoană căzută lângă apă.
    Femeia în timp ce se plimba împreună cu soțul său pe DJ 209 D, în momentul când au ajuns pe podul rutier de peste Râul Suceava ce face legătura între localitățile Dărmănești și Costâna a observat o persoană căzută lângă apă, solicitând  sprijin în acest sens.
         Deplasându-se în locul unde se afla persoana respectivă, polițiștii au identificat o localnică, de 47 ani, din satul Costîna, comuna Todirești, care se afla intinsă pe spate, semiconștientă, relatând faptul că a venit singură în acest loc, iar în urma unor supărări a sărit de pe podul rurier în gol de la aproximativ 10 m, cu intenția de a se sinucide.
         La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD din cadrul ISU Suceava, care i-au acordat ingrijiri medicale, au preluat-o și au transportat-o la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată preliminar cu traumatism coloană și bazin, rămânând internată.
          Ulterior la fața locului au venit membri familiei acesteia, respectiv mama și sora, care au relatat faptul că aceasta, de vreo 2 ani suferă de o depresie recurentă sens în care urmează un tratament și că a mai avut intenții de suicid.
Au mai precizat faptul că în jurul orei 13.00 a plecat de la domiciliu său pentru a se deplasa la un magazin din centrul localități în vederea efectuării unor cumpărături, fără ca înainte de a pleca să aibă vreun conflict cu membri familiei.
        În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.