Femeie din Șaru Dornei găsită înecată în canalul de aducțiune al Centralei de mică putere

Moarte suspectă în zona Dornelor. O femeie a fost găsită înecată într-un canal al centralei din comună. Ieri, la  ora 11.00, polițiștii din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  un localnic, că a găsit o persoană de sex feminin înecată în canalul de aducţiune al Centralei de mică putere, din comuna Şaru Dornei.

Bărbatul angajat la CHEMP Plai-Monah, în timp ce efectua verificarea grătarelor la bazinul de la canalul de aducţiune al apei la microhidrocentrală a observat un cadavru al unei persoane de sex feminin între pilele digului, motiv pentru care a apelat serviciul 112. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei sosiţi la faţa locului au scos din apă cadavrul.

Cu ocazia cercetării locului faptei şi examinării sumare a cadavrului nu prezintă urme de leziuni pe corp. Victima este o femeie,  de 56 de ani din comuna Şaru Dornei, persoană cunoscută cu afecţiuni psihice. Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de“uciderea din culpă” (moarte suspectă), iar cercetările vor fi continuate de către Postul de Poliţie Şaru Dornei