Video/Locatarii blocului unde s-a făcut deratizarea sunt speriați. Pompierii militari au trecut la ventilarea apartamentelor și scării blocului

Locatarii blocului  din zona Metro din Suceava unde s-a făcut deratizarea sunt speriați. Aceștia au părăsit apartamentele și așteaptă să aibă loc ventilarea imobilului în totalitate. Pompierii militari au trecut la ventilarea apartamentelor și scării blocului pentru a elimina orice suspiciune de substanțe toxice.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava Alin Găleată anunță că se fac măsurători în coninuare dar deocamdată nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice .,, Se măsoară în continuare,intrăm și în apartamente,concomitent ventilăm casa scăriia,tât natural cât și cu un ventilator de mare putere. Stăm până când suntem siguri că nu sunt probleme iar cetățenii pot să revină în apartamente liniștiți,, spune Găleată.

Pe scara blocului sunt 18 apartamente,După monitorizare,la 15 dintre ele nu a răspusn nimeni iar al 2,persoanele din interior au declarat că nu au probleme.