Doi bărbați din Ulma urmăriți în trafic și bătuți cu ranga. Unul se zbate între viață și moarte pe patul de spital.Bătăușii se bucură de libertate

Doi bărbați din comuna Brodina au fost urmăriți în trafic, scoși cu forța din autoturism și bătuți cu ranga. Unul dintre ei se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Agresorii se bucură de libertate. Familiile susțin că poliția nu a demarat încă cercetări.

 

Luni dimineață, Țega Adrian și Nițu Petru din comuna Brodina se deplasau cu autoturismul  de la Ulma spre Brodina. Au fost urmăriți de către o altă mașină în care se aflau trei persoane din Ulma și una din Vicov. Cei patru  au gonit după autoturismul condus de Țega apoi l-au blocat. Au scos cele două persoane din mașină și i-au bătut cu ranga. Un apel de strigăt de ajutor a fost dis de dimineață, în jurul orei 5.00 , dat la Nițu Petru surorii lui și cumnatului. Acesta din urmă a mers la fața locului și i-a găsit pe cei doi tineri bătuți și plini de sânge. Tot cumnatul victimei a sunat la 112, în zonă ajungând un echipaj SMURD. La ora 7.30, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți. Țega a fost supus unor investigații medicale și a rămas sub supravegherea medicală a medicilor rădăuțeni. În schimb, Nițu Petru a fost transferat din cauza traumatismelor multiple și a stării grave de sănătate la Spitalul Județean Suceava.

Chiar dacă au trecut două zile de la agresiune, polițiștii din Vicovu de Sus nu au demarat niciun fel de cercetări.

Potrivit unor săteni, agresorii ar fi contrabandiști de țigări și care susțin cu tărie că nu vor fi luați la întrebări pentru simplul motiv că i-ar fi ,,umplut de bani,, pe polițiști.