Suceveancă studentă la Silvicultură la ;,Vedetă populară,, pe TVR

O studentă în anul al patrulea la Silvicultură a ales să meargă pe urmele fratelui ei, care este  profesor la această facultate, dar nu a renunţat nici la muzică. Tânăra în vârstă de 20 de ani studiază şi muzica la distanţă, la Universitatea din Cluj. A avut sprijinul întregii familii, care a ajutat-o să-şi înregistreze câteva piese la 14 ani. Este din zona Sucevei şi ne va încânta cu glasul şi muzica zonei Bucovinei duminică seară, la Vedeta populară de la TVR 1.

O  suceveancă, o olteancă, o munteancă, o dobrogeancă şi un oşean se întrec în ultima ediţie „Vedeta populară” dinaintea semifinalei. Ne vedem cu Iuliana Tudor duminică, 15 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.Vedeta populară este acel loc în care iubitorii de folclor îşi pot împlini visul de a cânta pe o scenă. Dacă sunt foarte buni, pot să câştige! Duminică, 15 decembrie, la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă cu o nouă seară de concurs, când ultimii cinci concurenţi calificaţi ai sezonului luptă pentru un loc în semifinală.

Cei cinci concurenţi ai serii vor fi susţinuţi în proba a doua de interpreţii Maria Tripon, Viorica Macovei, Vasilica Dinu, Gavril Prunoiu şi Aneta Stan, care vor cânta împreună cu aceştia melodii din zona pe care o reprezintă.

Juriul şi probele concursului Vedeta populară, sezonul 4

Şi în sezonul 4, juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze noii concurenţi, între 16 şi 80 de ani, interpreţi amatori din folclorul românesc.

Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea Vedetă populară: să aibă voce şi o prezenţă care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de Vedeta populară şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului destinat celor mai talentaţi interpreţi de folclor amatori.

sursa:tvr.ro