Mii de suceveni așteptați la Revelionul din centrul Sucevei

Mâine, de la ora 19.00 vor evolua pe scena de pe esplanada din centru interpreții de muzică populară Andra Matei, Călin Brăteanu, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Adriana Bucevschi, Andreea Chisăliță, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Grupul Sălceanca și Nicolae Vieru. De la 20:30 vor începe concertele invitaților speciali – Amna, Ruby, Natalia Gordienko, Cleopatra Stratan și Pavel Stratan. La miezul nopții – focul de artificii oferit de Primărie. 

Cetățenii municipiului Suceava sucevenii sunt invitați să își petreacă Revelionul în aer liber, la trecerea din anul 2019 în 2020. Pe tot parcursul serii, pentru o atmosferă aparte, vor fi proiectate jocuri de lasere. Desigur, în acordurile muzicii care va răsuna ore în șir, fiind pregătite spectacole pentru toate gusturile. Programul special de Revelionul în aer liber – de data aceasta organizat în centrul municipiului reședință de județ, în Piața 22 Decembrie (pe esplanada din fața Casei de Cultură) – începe de marți, 31 decembrie, când de la ora 19.00 vor evolua pe scenă interpreții de muzică populară: Andra Matei, Călin Brăteanu, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Adriana Bucevschi, Andreea Chisăliță, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Grupul Sălceanca și Nicolae Vieru. De la 20:30 vor începe concertele invitaților speciali – Amna, Ruby, Natalia Gordienko, Cleopatra Stratan și Pavel Stratan.

Ca de obicei, la miezul nopții, Suceava va fi luminată de spectacolul focurilor de artificii lansate din diferite zone ale orașului și, desigur, în centru va fi focul de artificii oferit de Primărie. La fel ca în fiecare an, de 16 ani de când organizează acest eveniment, înainte de miezul nopții, primarul Sucevei, Ion Lungu, va urca pe scenă pentru a închina un pahar de șampanie cu toți cei prezenți. .

 

Distribuire articol