Droguri de 60.000€, un satâr și un ciocan de șniţele, confiscate dintr-un apartament închiriat în Brașov

Un tânăr a fost reținut de procurorii DIICOT, după ce a fost denunțat de proprietarul apartamentului pe care l-a închiriat. Tânărul avea în casă patru tipuri de droguri, un satâr și un ciocan de șnițele.

Duminică, procurorii DIICOT au descins în apartamentul tânărului și au găsit o cantiate uriașă de droguri, dar și cântare, pungi și arme albe.

Totul după ce proprietarul apartamentului a intrat în casă, în lipsa chiriașului, și a găsit drogurile.

Droguri de patru feluri, găsite într-un apartament închiriat din BrașovDirecției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului D.M., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În fapt s-a reținut că, la data de 28.12.2019, proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinței respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conțineau comprimate de culoare roz și prafuri sau substanță solidă de culoare albă ori brun deschis”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În apartament, procurorii DIICOT și polițiștii BCCO au găsit 135 grame de cocaină, 600 grame de MDMA cristal pulbere, 2136 pastile MDMA și 100 grame de ketamină.

“Produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar și un satâr, un ciocan de șnițele, cântare și pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro. La data de 29.12.2019, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului D.M., pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai arătat

Distribuire articol