Rădăuțean a pus pistolul la tâmplă concubinei pe motiv că fiind gravidă medicamentele i-ar putea afecta sănătatea copilului

Rădăuțean a pus pistolul la tâmplă concubinei  pe motiv că fiind gravidă medicamentele i-ar putea afecta sănătatea copilului.  Ieri, la ora 19.45, o femeie, de 34 ani, din municipiul Rădăuți a sesizat despre faptul că fostul concubin o amenință cu un pistol.

În urma verificărilor efectuate s-au stabilit că în jurul orei 19.30, la domiciliul apelantei a venit fostul concubin, de 28 ani, din aceeași localitate, care a amenințat-o cu acte de violență motivând că este nemulțumit de faptul că aceasta consumă medicamente ce ar putea afecta sarcina copilului pe care l-au conceput împreună după care a fugit.

În urma investigațiilor efectuate a fost identificat bărbatul nervos. Femeia a declarat polițiștilor ca este într-o stare de temere, precum și faptul că a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu față de iubit, începând cu  01.01.2020, ora 22.00 pe o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,amenințare”.