Tânăr din Straja depistat băut la volan

Tânăr din Straja depistat băut la volan. Ieri,  în jurul orei 23.38, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112  că la cazinoul ,,Las Vegas”,din orașul Vicovu de Sus, au venit două persoane de sex masculin sub influența băuturilor alcoolice, cu un autoturism marca Mercedes, unul fiind conducătorul auto.

Ulterior la 07.01.2020, ora 00.12,  polițiștii au fost sesizați că persoanele susmenționate s-au urcat în autoturism, iar autoturismul susmenționat s-a pus în mișcare de la cazinou în direcția comuna Straja.

Echipajul de poliție, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, au efectuat semnal regulamentar de oprire prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, autoturismului marca Mercedes, conducătorul auto conformându-se.

La volanul autoturismului a fost identificat P.I., în vârstă de 24 de ani,  din comuna Straja.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

 

 

Distribuire articol