La un pas de moarte. Un tânăr a fost prins între o platformă și un autoturism

La un pas de moarte. Un tânăr a fost prins între o platformă și un autoturism. Ieri,  în zona ”bazin Șcheia” o persoană a încercat să descarce o autoutilitară de pe o platformă, fiind prins între aceasta și autoturismul care o tracta.

Joi,  în jurul orei 17.15, C.C. de 27 ani, din comuna  Boroaia, a transportat pe o platformă tractată de un autoturism, o autoutilitară marca Mercedes Benz pe strada Aeroportului din comuna Șcheia.

Oprind ansamblul de vehicule înafara părții carosabile, în dreptul imobilului cu nr. 117, a efectuat activități pentru a descărca autoutilitara menționată, dezasigurând-o de chingile cu care era prinsă de platformă, moment în care, din cauza faptului că autoutilitara nu era asigurată și cu frâna de mână, aceasta a rulat pe platformă, spre autoturismul trăgător. În acel moment, tânărul a încercat să oprească autoutilitara, împingând-o cu mâinile și s-a interpus între aceasta și autoturismul trăgător, însă a fost prins între cele două autovehicule. Ciobanu Constantin să iasă dintre cele două autovehicule, însă pentru că acuza dureri în zona toracelui a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, prin SNUAU 112.

Acesta era conștient și coerent la sosirea echipajului de poliție și a echipajului medical, fiind preluat de acesta din urmă și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a prelevat o probă biologică de sânge, fiind diagnosticat cu ”traumatism toracic prin strivire”, urmând a i se efectua investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.