Flutur : Pe poarta de intrare în județul Suceava, aici la Drăgușeni, am scris Hai în Bucovina. Și iată că turiștii au venit, în număr tot mai mare de la an la an

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent astăzi la Drăgușeni pentru a participa la Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi. Tot aici au mai fost prezenți senatorii Ioan Stan și Ilie Niță, prefectul Alexandru Moldovan și vicepreședintele CJ, Gheorghe Niță. 

Evenimentul încheie șirul de manifestări organizate de Consiliul Județean Suceava incluse în Programul Crăciun în Bucovina. ,,Pe poarta de intrare în județul Suceava, aici la Drăgușeni, am scris Hai în Bucovina. Și iată că turiștii au venit, în număr tot mai mare de la an la an. Chiar astăzi anunțam că în anul 2019, în județul Suceava, statisticile au înregistrat peste 620.000 de turiști. Au venit pentru a participa inclusiv la evenimentele pe care noi le organizăm.Am prelungit Programul Crăciun în Bucovina cu acest Festival al obiceiurilor de iarnă pe stil vechi, la care în acest an sunt prezente 14 formații cu peste 500 de participanți. Aici au ajuns turiști din țară – din Vrancea, Argeș sau București, care știu că la Drăgușeni are loc, an de an, acest Festival,, a declarat Gheorghe Flutur.