Accident rutier pe DN 2H din comuna Gălănești

Ieri, în jurul orei 12.20, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 2H din comuna Gălănești, o femeie de 53 de ani din comuna Vicovu de Jos a efectuat un viraj spre stânga pentru a trece pe sensul opus de mers, fără însă să se asigure corespunzător, moment în care, a acroșat ușor un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, după care, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Ulterior, biciclista s-a deplasat la domiciliu, iar conducătoarea auto s-a deplasat la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și a sesizat evenimentul.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii de 53 de ani, solicitând și prezența unei ambulanțe, care a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cele două participante la trafic au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, femeia de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta și vinovată de producerea evenimentului a fost sancţionată contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice.