Câmpulungean beat criță, a turnat pe el benzină pentru a-și da foc

Ieri, la ora 16.05, Poliția C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin se află pe stradă și a turnat pe el un lichid, amenințând că-și va da foc.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care după imobilizarea persoanei în cauză, a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece autorul era într-o stare avansată de ebrietate, nu putea vorbi cât de cât coerent și mirosea puternic a benzină.

 

 Originar din județul Neamț, stabilit în Câmpulung Moldovenesc

În urma activităților investigativ-operative desfășurate la fața locului s-a constatat faptul că Anghel Ioan de 42 ani din comuna Costișa, județul Neamț, dar care locuiește  în  Câmpulung Moldovenesc, în urma unor discuții cu soția lui care i-a spus că-l va părăsi, a început să consume alcool. În timp ce se deplasa pe str. Tudor Vladimirescu, stradă care este dispusă într-o zonă mai puțin circulată, Anghel Ioan a hotărât să-și de-a foc, dar a fost văzut de către o femeie, care a strigat la el pentru a-l împiedica din actul său și a apelat 112. Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îl imobilizeze,  până la sosirea echipajului SMURD.

Anghel Ioan a fost transportat la spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, medicii de la această unitate hotărând transportarea acestuia la spitalul mun. Suceava, deoarece prezenta convulsii puternice și mirosea puternic a benzină, fiind posibil să fi înghițit carburant.