Liberalii, petrecere de Ziua Unirii! Tort cu cinci etaje pregătit de PNL Vrancea

Liberalii au făcut chef mare în ziua Micii Uniri. În frunte cu premierul Ludovic Orban și mai mulți membri ai Guvernului, aceștia au paerticipat la sărbătoarea anuală Balul liberalilor vrânceni, cu ocazia împlinirii a 140 ani de la înfiinţarea organizaţiei. Cu lăutari și un tort imens de cinci etaje, liberalii au petrecut până noaptea târziu.

 

 

 

 

Amfitrionul petrecerii din Vrancea a fost chiar premierul României Ludovic Orban, care a cântat alături de membrii guvernului și s-a fotografiat cu petrecăreții liberali. Ca şi în alţi ani, balul s-a organizat la o sală de evenimente cunoscută pentru petrecerile cu ștaif din zonă.

Doamnele din Guvern, Violeta Alexandru şi Monica Anisie, au purtat rochii de seară, iar premierul Ludovic Orban s-a prezentat la costum negru şi papion. Cel mai dezinvolt membru al cabinetului, ministrul Mediului, Costel Alexe a postat pe Facebook multe fotografii în care apare alături de colegii din guvern.Muzica de petrecere nu a lipsit. Matilda Pascal Cojocărița le-a cântat liberalilor în timp ce aceștia s-au înfruptat din bucatele pregătite.

Cel mai așteptat moment al serii a fost venirea tortului- gigant cu cinci etaje cu însemnele PNL.