Dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu este candidatul PSD la funcția de primar în orașul Gura Humorului

Dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu este candidatul PSD Gura Humorului la Primăria orașului Gura Humorului.
Biroul Organizatiei PSD Gura Humorului cu unanimitate de voturi l-a desemnat pe dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu pentru a candida la funcția de primar la alegerile locale din acest an.
Dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu, este căsătorit și tată a doi copii. Acesta  este Coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz de pe județul Iași, din cadrul companiei Delgaz Grid S.A., cu o vastă experiență în management, coordonare și gestionare activități operaționale și financiare.
Candidatul nostru s-a remarcat și în domeniul cercetării și inovării, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea și perfecționarea motoarelor și actuatoarelor solare, obținând numeroase medalii și premii la Saloanele de Inventică naționale și internaționale. Este autor a numeroase cereri de brevete de invenție, aflate în studiu la Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci (OSIM).
Candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Gura Humorului este absolvent al Universității ,,Ștefan ce Mare,, Suceava,  Facultatea de Inginerie Electrică, promoția 1998.

Dezvoltarea personală și profesională continuă a fost unul din obiectivele acestuia, obtinând în 2002 diploma de master la Universitatea Tehnică ,,Gh Asachi,, Iași, Facultatea de Construcții și Athitectură, specialitatea Gestiunea Sistemelor Funcționale în Clădiri, iar în 2017 obținând diploma de doctor în domeniul Inginerie Electrică, la Universitatea ,,Stefan cel Mare,, Suceava.