POLITIC

Aspirant la fotoliul de primar, George Mîndruță a participat la ședința Consiliului Local Fălticeni. Cu ce impresie a plecat

Aspirant la fotoliul de primar, George Mîndruță (PLUS) a participat ieri, la ședința Consiliului Local Fălticeni. Ce este drept, în deliberativele locale, mulți aleși sunt de umplutură și își ridică doar îndemnizațiile. Unii mai  au și marele noroc și chiar dacă au o pregătire mediocră mai prind și funcții la nivel județean și central.

Fălticeneanul George Mîndruță se aștepta  ca aleșii locali să fie  activi, să își prezinte proiecte și viziuni care să schimbe cât de cât orașul. Nu a fost să fie așa.

Cu ce impresie a plecat însă după ce a asistat la o astfel de reuniune:

,,Am participat astăzi la ședința Consiliului Local al Primăriei Fălticeni. Atmosferă tristă, fețe de oameni blazați, care nu au așteptări, care nu au speranțe, ridicări apatice de mână pentru a vota niste hotărâri pe care cei mai mulți păreau că nu le înțeleg.Unii consilieri pur și simplu doar au făcut act de prezență, nu au deschis gura, nu au pus nici o întrebare, nu a fost nici o dezbatere pe vreun proiect. Trist !,, dezvăluie Mîndruță pe pagina de facebook.