Magazinul AXXA, din comuna Marginea, ținta hoților

Magazinul AXXA, din comuna Marginea, ținta hoților. Pe 12 februarie, la ora 22.42, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizat telefonic de către un  agent pază la SC Real Protection Guard SRL, cu privire la faptul că  urmare a declanșării sistemului de alarmă la magazinul AXXA, din comuna Marginea, s-a constatat că o ușă secundară de acces prezenta urme specifice de forțare.

Din cercetările efectuate a rezultat că  la 12.02.2020, în jurul orei 22.35, A.N. au spart sticla unei uși secundare de acces la acest magazin, intenționând să pătrundă în interior pentru a sustrage bunuri sau valori, iar ca urmare a declanșării sistemului de alarmare, acțiunea autorilor a fost întreruptă, la scurt timp deplasându-se un echipaj din doi agenți de pază ai SC Real Protection Guard SRL, care ulterior au sesizat evenimentul.

Ca urmare a exploatării unei informații și activităților informativ-operative desfășurate, au fost identificați autorii faptei ca fiind M.C., de 29 ani și F.V. , de 30 ani, ambii localnici.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 500 Lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de tentativă la  săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.