Pădurarul Cenușă Mugurel Gheorghe nu a fost agresat de colegi. Cum își bate joc un individ din Moldovița de silvicultori

Ieri, în mediul on-line, pe site-ul ,,Stop Defrișărilor” a fost distribuit un link postat de către de către publicația on-line ”legea codrului.ro”, cu denumirea  ”Scandal uriaș la casa de vânătoare a Ocolului Silvic Moldovița! Tatăl pădurarului suspectat că a denunțat furturile din zonă a fost rupt în bătaie de colegii supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale”.

Din cuprinsul articolului rezultă faptul că pădurarul Cenușă Mugurel Gheorghe a fost agresat fizic de către mai mulți colegi, care au fost coordonați de către șeful de pază și protecție din cadrul O.S. Moldovița, respectiv ing. Eross Ioszef.

În urma apariției articolului, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care a fost audiat pădurarul Cenușă Mugurel Gheorghe, de 53 ani, din comuna Vatra Moldoviței, acesta declarând că la 11.02.2020, la sediul Casei de vânătoare Argel a avut loc o întâlnire a silvicultorilor din cadrul O.S. Moldovița, însă între el și Eross Ioszef sau alte persoane prezente nu au avut loc conflicte fizice sau verbale. Acesta a mai declarat că nu își explică apariția articolului respectiv și că își rezervă dreptul de a acționa în instanță pe cei responsabili de publicarea acestei știri.

În speță, nefiind vorba de comiterea vreunei fapte penale, documentele întocmite vor fi clasate de către IPJ la nivelul structurii.