Vă mai amintiți cum arata Cleopatra Stratan când îl aștepta pe „Ghiță” la portiță. Așa arată acum

O artistă care a doborat 6 recorduri internaționale, printre care și cel mai tânăr cântăreț de succes. Avea doar 3 ani când a devenit celebră cu piesa Ghiță, care s-a auzit din Japonia până în Spania și Mexic. Cleopatra Stratan după ce l-a tot așteptat pe „Ghiță” la portiță, a intrat în Cartea Recordurilor și a lansat single-uri de ca „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan prezintă piesa „La ușa mea”, compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Olivia Addams și Alex Parker.

Iubirea cu fluturi în stomac a adolescenței se încheie, iar Cleopatra este de nerecunoscut. Cu un decor ce te duce cu gândul la perioada anilor ’90, videoclipul piesei „La ușa mea“, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, încrezătoare, care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

„Piesa «La ușa mea» vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La ușa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, mărturisește Cleopatra.

 

sura Foto: Global Record