“Băiatu Gagicaru”a fost arestat 30 de zile, după ce şi-a biciuit iubita însărcinată. O acuza că l-ar fi înșelat cu un tânăr

Litră Gabi Gavril,  zis,, Băiatu Gagicaru”  , de 19 ani, din Horodnicu de Sus, județul Sucaeva, a fost arestat 30  de zile, după ce şi-a biciuit iubita însărcinată, în curte. Individul  a fost săltat ieri, de poliţişti şi dus în arest, pentru 24 de ore iar astăzi, Judecătoria Rădăuți a emis mandat de arestare preventivă. Fata de 15 ani şi mama ei nu a vrut să de pună plângere şi au vrut să-l scape de anchetă pe agresor. Individul a fost arestat pentru  „actul sexual cu un minor” și „violență în familie”.

Tânăra gravidă în 5 luni, a fost lovită chiar de iubitul ei. “Băiatu Gagicarul”, aşa cum îşi spune acesta pe Facebook, a ajuns la Poliţie, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere împotriva lui.

Scandalul din comuna Horodnic de Sus, din Suceava, acolo unde o adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a V-a, a fost lovită cu sălbăticie de concubinul ei, un tânăr de 19 ani, a ajuns la Poliţie.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul SPR 3 Marginea, cu încunoștiințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea suspectului Litră Gabi-Gavril, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca până la expirarea măsurii de reținere, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, să dispună alte măsuri față de suspect.

Minora a fost bătută cu biciul, pusă în genunchi, lovită cu pumnul și forțată să-și bage mâinile în jar încins, totul întâmplându-se în timp ce în curte răsunau manelele, pentru că l-ar fi înșelat pe tânăr.

Polițiștii au mai stabilit că  fata, în vârstă de 15 ani, se află într-o relație de concubinaj cu Litră Gabi-Gavril, începând cu primăvara anului 2019, moment din care au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din comuna Horodnic de Sus.

În perioada septembrie – octombrie 2019, perioadă în care persoana vătămată avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu concubinul său Litră Gabi-Gavril, în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni.

În cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce persoana vătămată se afla în curtea locuinței concubinului său, asupra acesteia au fost exercitate acțiuni violente, fiind lovită de către Litră Gabi-Gavril, în mod repetat cu un bici, în zona corpului și a membrelor, precum și cu pumnul în zona capului, în aceleași împrejurări fiind obligată să-și apropie membrul superior drept de niște cărbuni încinși.

Pe  14 februarie, pe rețeaua de socializare facebook, a fost distribuit un conținut video, din care rezulta că o persoană de sex masculin exercită acțiuni violente asupra unei persoane de sex feminin.

Din investigațiile efectuate, a rezultat că persoana care a distribuit conținutul video este un tânăr din Constanța.

De asemenea, s-a mai stabilit că autorul acțiunilor violente este Litră Gabi-Gavril, iar victima este minoră.

Din cercetări a rezultat că C.G.  a avut o relație de concubinaj cu numita Samson Simona, mama minorei, iar în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, s-ar fi aflat în comuna  Horodnic de Sus.

Prin ordonanțele din data de 15 februarie  2020, s-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Litră Gabi-Gavril, pentru săvârșirea infracțiunilor de „actul sexual cu un minor” și „violență în familie”.

Mama fetei a fost martoră şi a filmat totul, pe imagini se vede cum adolescenta nici nu mai are glas să plângă, de durere iar muzica la maxim îi acopere orice strigăt fie el cât de mic.