Biciclist acroșat de o șoferiță din Vicovu de Sus. Femeie din Dărmănești rănită

Evenimente rutiere cercetate de polițiști.Ieri, în jurul orei 07.54, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos, un localnic de 51 de ani a efectuat un viraj spre stânga pentru a intra în curtea unei societăţi comerciale, fără însă să se asigure și fără să semnalizeze efectuarea manevrei, moment în care, a fost acroșat de autoturismul condus în aceeași direcție de o femeie de 50 de ani din orașul Vicovu de Sus, care, deși a frânat brusc și a virat spre stânga, nu a reușit să evite impactul.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a refuzat să fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul a fost și el testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a refuzat recoltarea de probe biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Femeie accidentată

Ieri, la  ora 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 la ieşirea din municipiul Suceava spre comuna Pătrăuţi, un bărbat de 76 de ani din municipiul Suceava, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul condus în fața sa de o femeie de 59 de ani, tot din municipiul Suceava, ocazie cu care, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 43 de ani din comuna Dărmănești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 76 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Distribuire articol