Și Suceava are primari cu probleme. Ministrul liberal al Dezvoltării a denunțat 165 de primari din PNL ȘI PSD la DNA

165 de primari liberali și social democrați  riscă să ajungă să fie anchetați de DNA deoarece au fost turnați de propriul ministru.Ion Ștefan, ministrul interimar al Dezvoltării, a decis că facă o serie de controale la proiectele pe PNDL și a descoperit mai multe nereguli. Apoi, a decis ca acele nereguli să fie trimise la DNA. După ce a trimis Corpul de Control, Inspectoratul de Stat în Construcții și Direcția Generală Dezvoltare Regională și Infrastructură să verifice proiectele prin PNDL s-a ajuns la concluzia că, de exemplu, pe PNDL 1, în urma controlului început în noiembrie și finalizat de curând, 38 de primari PNL să ajungă pe mâinile DNA, spun cei de la Antena3.

Prima reacție referitoare la acest subiect a venit din partea secretarului general al PNL, Antonel Tănase, care a declarat că ministrul Ion Ștefan nu și-a turnat colegii de partid la DNA, ci doar a respectat procedurile.

”Nu știu dacă sunt denunțuri, sunt niște suspiciuni, vedem dacă se transformă în dosare penale. Domnul ministru a respectat procedura. Unde a considerat că sunt suspiciuni, s-a dus la DNA. El este un începător.”, a spus Tănase.