6 decese în Italia din cauza coronavirusului

Numărul persoanelor ucise de coronavirus în Italia rămâne şase, după ce ultimul deces, al şaptelea, a fost infirmat de autorităţile italiene. Regiunea Lombardia a negat moartea femeii din Cremona, anunţată ca decedată. 229 de cazuri de îmbolnăvire au fost raportate la nivelul întregii țări, informează La Repubblica.

Un bebeluş de 6 luni şi mama lui, suspecţi de coronavirus şi izolaţi la spitalul din Alba Iulia. Femeia venise recent din regiunea italiană Veneto.  Numărul persoanelor ucise de coronavirus în Italia rămâne şase, după ce ultimul deces, al şaptelea, a fost infirmat de autorităţile italiene. Regiunea Lombardia a negat moartea femeii din Cremona, anunţată ca decedată.

Toți pacienții morți erau în vârstă și aveau o stare de sănătate precară. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 212, anunță presa italiană.

Italia este a treia țară ca număr de infecții, după China și Coreea de Sud, ceea ce a stârnit îngrijorare și în România, din cauza numărului mare de români ce locuiesc în zonele cele mai afectate – Lombardia și Veneto.