Patru pompieri militari dorneni la concursul de schi alpin – slalom uriaș, finala națională a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România

Patru militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au participat, pe 26 februarie a.c., la concursul de schi alpin – slalom uriaș, finala națională a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România (ASPR), ediția a III-a.

Competiția s-a desfășurat pe pârtia Lupului din Poiana Brașov, iar la start s-au prezentat peste 60 de concurenți, majoritatea pompieri militari de la Inspectoratele pentru situații de urgență din țară.

Organizatorii au transmis faptul că a fost o competiție echilibrată, în care fiecare secundă a contat pentru departajarea câștigătorilor. Tehnica, antrenamentul și forma fizică au făcut diferența, iar la final, trei dintre pompierii militari suceveni s-au clasat pe primele patru locuri, la categoria peste 35 de ani.

Astfel, locul IV a fost ocupat de către Plutonierul major Lucian DRĂGAN, locul III a revenit Plutonierului adjutant-șef Ilie FLOREA (care, la cei 50 de ani ai săi, a fost unul dintre veteranii competiției, diferențiindu-se de ceilalți prin faptul că a ocupat și un loc pe podium), iar ultimul medaliat, locul II, Plutonierul major Cristian LANDA.
Alături de cei trei a participat și Plutonierul adjutant-șef Doru HUȚANU, care deși nu a ocupat un loc fruntaș în clasament, a contribuit enorm la forma optimă în care au fost colegii săi.

Îi felicităm pe această cale, le dorim mult succes