Todirești. Perchezitii intrerupte de o suspiciune de coronavirus

Perchezitii intrerupte de o alerta cu coronavirus. S-a intamplat la Suceava, unde politistii au descins in locuinta unui tanar suspectat ca a furat bunuri din diverse locuinte. Pe numele acestuia era emis un mandat de aducere emis de Tribunalul Arad.

Ajuns in autospeciala de politiei, in drumul spre arest, baiat s-a plans ca are dureri in piept, ca se simte rau si are si febra. Mai mult decat atat, le-a spus anchetatorilor ca a venit, recent, din Italia si e posibil sa aiba si coronavirus, asadar vrea sa fie consultat.

In municipiul Suceava, tanarul in varsta de 25 de ani, a fost asteptat de o autospeciala SMURD si transportat la spitalul judetean. Aici, a fost izolat in sectia de Boli Infectioase, iar medicii i-au recoltat si probe de sange.

Analizele vor fi facute de epidemiologii de la spitalul de Boli Infectioase din Iasi si, cel mai probabil, maine seara vor fi gata si rezultatele si atunci vom afla daca baiatul are sau nu coronavirus.

Baiatul va fi audiat abia dupa ce va fi intr-o stare de sanatate mai buna, spun reprezentantii IPJ Suceava. Incidentul s-a petrecut in aceasta dimineata, perchezitiile domiciliare fiind facute in comuna Todiresti.