Atlassib refuză să mai ia în autocare românii care vin din Italia: Lombardia sau Veneto

Atlassib  refuză să mai ia în autocare românii care vin din Italia, din zonele cu coronavirus. Cel puţin două săptămâni, în autocarele firmei din Sibiu nu mai urcă niciun român care vine din Lombardia sau Veneto.

 “În contextul evoluției epidemiei de coronavirus, ne menținem poziția de a garanta, pe cât posibil, siguranța pasagerilor noștri. Astfel, la indicațiile instituțiilor abilitate, am decis, în ce privește cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare.”, transmit reprezentanții companiei.

Conform celor relatate în comunicatul de presă publicat, toate celelalte curse efectuate pe terioriul Peninsulei nu vor suferi modificări.

“Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă, Verona, Vicenza Padova, și Rovigo, se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților.”, se mai arată în comunicatul transmis.

Compania sibiană precizează de asemenea că a luat măsuri de prevenire a contaminării în autocarele sale și că acestea vor fi supuse dezinfectării înainte de fiecare cursă.