FC Botoșani – FCSB, de la ora 20:30 pe stadionul din Botoșani

Cele două formații traversează perioade diametral opuse: FCSB a câștigat un singur meci în 2020, în timp ce Botoșani are victorii pe bandă rulantă în cele patru partide jucate în acest an.

În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit punctele. În tur, moldovenii au învins-o pe FCSB, scor 2-0.

În returul sezonului regulat, vicecampioana și-a luat revanșa și a câștigat meciul din deplasare, scor 2-0.

INFO: FCSB a câștigat ultimele 8 partide jucate la Botoșani.

Croitoru promite spectacol cu FCSB! 

Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a anunțat că echipa lui va juca ofensiv, indiferent de riscuri.

”Le-am spus băieților că avem nevoie de o victorie. Suntem mândri de tot ce am realizat până acum. Este dorința mea cea mai mare să câștig cu FCSB. Nu este ușor, e o echipă bună, cu jucători care au calități individuale foarte bune. Nu vreau să câștigăm întâmplător, cu șansă. Nu vreau să jucăm urât, prefer să joc frumos, chiar dacă pierd.

Ne dorim să rămânem în preajma locului 3, sunt 10 meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Oricine poate crea o surpriză. La primele trei locuri ar fi îndreptățite alte echipe… mă refer CFR, FCSB și Craiova. Pentru celelalte locuri, diferența este foarte mică. Această echipă poate mult mai mult, nu mă mulțumesc cu ce am făcut până acum.

Mă aștept la un stadion plin. Tot timpul au venit suporteri să vadă pe Steaua, nu pe Botoșani, din păcate. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți, că reprezintă un oraș, îi reprezintă cu bine, nu să vină la stadion să facă jocuri de culise că la 1-0 pentru Iași le dăm meciul, la 2-1 eram buni… Sunt lucruri care deranjează. Ar trebui să vină la stadion, nu sunt la teatru, trebuie să înțeleagă că trebuie să încurajeze această echipă din primul până în ultimul minut. Să nu fie suporteri nici măcar de rezultat, pentru că rezultate au fost! Să înțeleagă că acești băieți au realizat ceea ce foarte mulți înaintea lor nu au realizat. Să fie mult mai maleabili, să încurajeze mult mai mult, nu să-i înjure și să facă calcule care la sfârșit le dă cu virgulă”, a spus Marius Croitoru la conferința de presă.

Vintilă, convins că echipa sa va arăta altfel în play-off!

Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat că echipa lui a înțeles ce nu a făcut bine în sezonul regulat și este pregătită acum să arate cea mai bună formă a sa.

„Suntem înaintea unui alt campionat, care îți dă șansa să faci ce e bine. Chiar dacă nu ai făcut până acum. E un nou început și simt că jucători sunt conectați și mă bucur că și-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut așa cum trebuia. Mă refer la atitudine și determinare. Asta ne trebuia! Am mare încredere că vom face un joc bun în fața unei echipe care nu e întâmplător în play-off.

Trebuie să ne ridicăm la nivelul dorințelor noastre și ale fanilor! Trebuie să fim concentrați și să ne așteptăm la orice. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să credem că totul e bine. Mergem la Botoșani să câștigăm. Meciul începe de la 0-0, suntem mai buni și trebuie să marcăm! Sunt ceva probleme de lot, dar avem înlocuitori destul de buni”, a declarat Bogdan Vintilă la conferința de presă dinainte meciului cu FC Botoșani.