Violeta Țăran: Au început lucrările la noua grădiniță din comuna Berchişeşti

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran a anunțat că  săptămână trecută au început lucrările la obiectivul de investiţii „ Grădinită nouă cu patru săli de clasă ”în comuna, proiect finanţat de statul român prin Programul Național de Dezvoltare Locală .

Cu ocazia startului acestui proiect extrem de ambiţios pentru comuna noastră, preotul paroh Ionel Coca de la Biserica „Sfântul Nicolae” și preotul paroh Dura Florin de la Biserica ,, Mihail și Gavril ” ambele din Berchișești au sfinţit terenul şi a binecuvântat pe toţi cei prezenţi la eveniment.
Potrivit contractului, noua grădiniță din comuna Berchişeşti are ca termen de recepţie a lucrărilor luna noiembrie a acestui an, după ce Primăria a pus la dispoziţie suprafaţa de teren necesară acestei realizări. Este vorba despre un demers extrem de binevenit pentru copiii din localitatea noastră.


,,După cum m-am angajat de fiecare dată în faţa cetăţenilor din Berchişeşti, comuna noastră va fi într-un continuu proces de dezvoltare şi modernizare, în toate domeniile de activitate, iar Primăria va contribui în mod esenţial la creşterea nivelului de trai şi confort al localnicilor, prin dezvoltarea unor programe şi servicii de nivel european,, a arătat edilul comunei.