Dezvăluiri. Un sucevean anchetat de DNA București susține că tot ce apăre în dosarul său era adevărat

Un sucevean anchetat de DNA București într-un  dosar, alături de alți suceveni, susține că tot ce apăre scris dar și cu interceptări ca probe  în dosarul său penal  este adevărat.  Acesta dezvăluie că nu a găsit niciun neadevăr și că atunci când  ești audiat nu ai cum să minți.

Suceveanul spune că   atunci când este întrebat de alte persoane spune că nu este adevărat dar munca procurorilor anticorupție în dosar nu poate fi contestată ca având probe fabricate.

,, Am  fost chemat la București ca inculpat. Mi-au dat 60 de zile control judiciar dar tot ce apare în dosar este adevărat. Nu cred pe nicio altă persoană care spune că i s-au fabricat probe. Totul apare la dosar cu probe.  Și eu dacă mă întreabă cineva spun că nu este adevărat. Cum să recunosc??? Dar acolo am recunoscut totul.  Am încercat la o întrebare de-a procurorilor să mint  după ce  la câteva am răspuns că le recunosc, și și-au dat seama. M-au întrebat de trei ori atunci….  parcă îmi amintesc așa cum stăteam pe un fotoliu din piele în biroul lor ….am recunoscut până la urmă. Nu poți să îi minți pentru că au probe. Dosarul încă nu este gata dar toți cei implicați sunt ca și mine implicați…,, ne-a dezvăluit suceveanul.

Un alt polițist,fost ofițer superior cu funcție de conducere,  care a fost în atenția DNA Suceava și care se află deja la pensie ne-a declarat că procurorii anticorupție au lucrat 2 ani ca să îl acuze de luare de mită dar că nu au avut probe.   Cel mai probabil susține acesta, ori cineva a vrut să îl , lucreze,,.

,, Am văzut dosarul. Totul era adevărat. Poze, interceptări telefonice persoanele cu care am stat de vorbă. Eram urmărit video.Au fost puse camere de supraveghere în unitatea de învățământ doar că eu nu am luat bani pentru că aveam o situație financiară și materială bună și nu m-am complicat. Procurorii când acționează se bazează pe probe.Tot ce era  și la cel mai mic detaliu din dosar  era adevărat,, ne-a mai spus polițistul.