Foto/ La Primăria Suceava, rând ca la pâine. Oamenii au stat apropiați dar s-au dezinfectat pe mâini

La Primăria Suceava a fost astăzi, rând ca la pâine vândută la ,,Cuptorul de Aur,,.  Oamenii au stat apropiați  unulde altul dar la intrarea și ieșirea din instituția s-au dezinfectat pe  mâini. Polițiștii locali au instituit măsurile restrictive primite de la autoritatea locală de ieri, însă cei care s-au prezentat la sediul primăriei par a nu fi înțeles prea multe.  Pericolul Covid-19 nu sperie localnicii. Pare a fi o zi ca oricare alta și pentru angajați.

Concluzia: CORONAVIRUL NU ÎI SPERIE

Sucevenii s-au grăbit să își rezolve treburile la Primărie chiar dacă în aceste zile, autoritățile locale dar și centrale au solicitat ca deplasarea să fie limitată.

Probabil sucevenii iau încă ca o glumă măsurile impuse pentru prevenirea epidemiei de COVID-19. ,, Nu se prinde de mine,, spune o suceveancă țâfnoasă.  Oamenii își fac cruce și se pun la dispoziția lui Dumne

zeu.

,,Ce o da Dumnezeu.Nu putem face mare lucru noi,, susține o altă suceveancă.

,,Nu coronavirusul mă sperie, ci lipsa noastră de empatie. „E doar o gripă. Mor oamenii în vârstă și bolnavii cu alte probleme, dar noi restul vom supraviețui,, spune

un tinerel.

Polițiștii locali susțin că le-au atras atenția să păstreze o distanță de un metru unul față de celălalt doar că oamenii nu țin cont.

,,Nu putem să îi luăm cu mâna și să le facem noi distanța,, dezvăluie unul dintre oamenii în uniformă.  Polițiștii locali au fost dotați cu mănuși de protecție iar unul dintre cei purta mască medicinală.

Dar să nu uităm vorba românescă: Ce nu ne sperie ne omoară și invers.