Oana Pintilei: Solicit autorităților să ia aceleași măsuri ca în cazul suceveanului și să-l amendeze pe Victor Costache pentru nerespectarea legii!

Președintele Organizației Județene a Femeilor  PSD, Oana Pintile, fost secretar de stat la SGG,  solicită autorităților să îl amendeze le ministrul Sănătății  Victor Costache pe motiv că nu a respectat măsurile impuse dupa ce a fost alături de senatorul PNL Vergil Chițac testat pozitiv cu COVID-19.

Lidera femeilor social democrate consideră că se face o nedreptate între oameni și legea ar trebui respectată în astfel de situație de toți indiferent de poziția în societatea.

,,Acum doua zile, un sucevean din Marginea care trebuia să stea în izolare a fost amendat cu 10 000 de lei pentru că nu a respectat această restricție. Domnul ministru al sănătății (sîc !!!!), astăzi, prezent fizic și fără nici o protecție în Parlament deși conform normelor legale anunțate chiar de domnia sa, el trebuia să stea în autoizolare încă 13 zile după ce a fost contact al senatorului PNL Vergil Chițac testat pozitiv cu COVID-19, a declarat că: NU stă la izolare pentru că “Dacă stăm să ne încurcăm în proceduri nu mai facem nimic!” Solicit autorităților să ia aceleași măsuri ca în cazul suceveanului și să-l amendeze pe Victor Costache pentru nerespectarea legii! P.S. O parte dintre miniștrii au fost audiați telefonic. Aceștia, spre diferență de Victor Costache, nu erau în izolare!!!! #PNL_Nu_vă_mai_bateți_joc_de_români!,, araă Oana Pintilei