Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente
- 400 g faina
- 200 g zahar
- 3 linguri cacao
- 1 lingurita praf copt
- 400 g gem caise
- 250 ml apa minerala
- 250 ml ulei
- esenta portocala
- 200 g nuci
- 50 g ciocolata amaruie
- 50 g portocala confiata
Mod de preparare
2. Amestecam ingredientele uscate. Adaugam uleiul, apa minerala, esenta si gemul. Daca nu aveti gem de caise puteti folosi si alt gem cu conditia sa fie acrisor.
3. Amestecam pana la omogenizare. Nuca o prajim in cuptor si apoi o sfaramam astfel incat sa ramana bucatele.
5. Setam aparatul Crock Pot la temperatura high pentru doua ore si treizeci de minute.
6. Lasam sa se raceasca si apoi taiem prajitura felii. Topim ciocolata amaruie pe bain marie, impreuna cu uleiul si turnam peste felia de prajitura (daca tineti post verificati ambalajul sa fiti siguri ca ciocolata este de post). Presaram deasupra coaja de portocala.
sursa: www.gustos.ro
NOTĂ: Alege să susții o presă liberă și independentă!CLICK pe una din reclame!