Doi jurnaliști au murit de coronavirus, în Spania

Lumea presei este în doliu. Doi jurnalisti importanti din Spania au murit de coronavirus. Cei doi activau in presa sportiva.

Jose Maria Candela a murit de coronavirus chiar inainte sa implineasca varsta de 60 de ani. El a fost gasit mort in propria locuinta. Incepuse sa se simta rau chiar cu o saptamana inainte sa moara si se programase pentru o testare.

”A fost un prieten foarte bun. Nu a asistat la meciul dintre Liverpool și Atletico Madrid, pe Anfield, în cadrul Ligii Campionilor. Nu se simțea bine de o săptămână, dar programarea pentru coronavirus a fost făcută pentru astăzi (20 martie). Ultimul care a vorbit cu el a fost fratele său. Nu avea febră, însă se simțea obosit și respira cu greutate. Fratele său i-a spus să se odihnească puțin, dar el nu s-a mai trezit niciodată”, a spus Juan Antonio Prieto, potrivit APIS.

Tomas Diaz-Valdes a fost si el directorul general al unui important trust de presa dar si reporter timp de 30 de ani. El a murit la varsta de 78 de ani tot din cauza virusului.

”A fost un om elegant, cu o mustață mare. Reprezenta jurnalismul de modă veche. Era mult mai calm, dar competent și pasionat cu adevărat. La revedere, Tomas! Ne vei lipsi”, a spus un coleg, de la Gpone.com.