Olărean pune la dispoziție gratuit Hotelul Maria personalului medical, polițiștilor, jandarmilor aflat in carantina in urma expunerii la coronavirus

Fostul primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean pune  gratuit Hotelul Maria la dispozitia personalului medical, politienesc,  militar  și angajaților primăriilor  care este nevoit sa intre in autoizolare în contextul măsurilor de prevenire a coronavirusului. 

Atat personalul medical, cat si voluntarii care s-au ocupat de pacienti afectati de COVID-19, precum si politistii, jandarmii si cadrele militare care au interactionat cu cetatenii suspectati ca ar fi contaminati cu acest virus vor avea nevoie de un spatiu de izolare, pentru a nu-si pune in pericol familiile. Hotelul se află în centrul orașului Rădăuți.

,, Pun la dispoziție fară plată hotelul persoanelor care sunt in Comitetul ptr situatii de urgenta cum ar fi cadre medicale, politisti , pompieri si angajati primariilor care trebuie sa se izoleze ptr ca au avut contact cu persoane infestate . Fac un apel la toti radautenii si sucevenii  sa stam acasa in aceasta perioada grea si sa respectam dispozitiile institutiilor abilitate .  Cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom depași aceasta situatie grea . Doamne ajuta tuturor!,, este apelul fostului edil Aurel Olărean.

Persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0744637699.

sau Donează aici