Mărturii ale unor cadre medicale uitate acasă. 3 asistenți medicali și 2 infirmieri de la Secția Cardiologie așteaptă rezultatelor testelor pentru COVID-19

Mărturii ale unor cadre medicale uitate acasă.  Oamenii au fost trimiși acasă să aștepte rezultatele deși colegii de-ai lor au fost testați  pozitiv.   Au fost trimiși cu tratamente medicale acasă pentru simpul motiv că erau suspecți de coronavirus și au fost uitați acasă. Din locuințe cadrele medicale încearcă să afle rezultatele unor teste  care le-ar putea salva viața.

3 asistenți medicali și 2 infirmieri de la Secția Cardiologie așteaptă rezultatelor testelor pentru COVID-19 . 3 asistenți medicali și 2 infirmieri de la Secția Cardiologie așteaptă rezultatelor testelor pentru COVID-19.  Inițial, conducerea unității spitalicești ar fi motivat că testele au fost uitate în frigider și că nu au fost trimise la analiză.  Una dintre asistente medicale ne-a declarat că a dat testul pentru COVID-19 sâmbătă alături de alți colegi însă doar pentru o parte au venit rezultate. Femeia susține plângând că a avut febră și că ,,tușesc de mă dor și creierii în cap,,.  Aceasta a fost în patru ture de servici cu patroana pensiunii din Sucevița, depistată infectată cu COVID-19 și care a decedat.  Cadrul medical plânge și susține că  se teme și pentru soțul ei care  are la rândul lui probleme de sănătate.

,, Nu știm de ce nu răspund la telefon pentru că am sunat la DSP să știu rezultatul. Mă simt foarte rău și nici nu știu ce să mai fac. Ne-au dat un tratament acasă și atât. Am avut febră și tușesc că mă doare creierul în cap. Acum am probleme cu respirația. Cui îi pasă de noi,,  a spus asistente medicală.