Suceveancă : Mama mea, cadru medical la Spitalul Județean nu a beneficiat de proceduri care s-au aplicat in cazul dragului nostru președinte CJ domnul Gheorghe Flutur

Oana V., o suceveancă a dezvăluit pe pagina de facebook cum a fost ignorată de Direcția de Sănătate Public  după ce a revenit din Italia deși  a avut nevoie de certificare epidemiologice eliberate de către DSP pentru a reintra în colectivitate. Aceasta susține că mama sa care este cadru medical la Spitalul Județean Suceava a intrat în contact cu mai multe persoane declarate pozitive la testare. Suceavanca întreabă cum de președintele Gheorghe Flutur  a beneficiat de un tratament preferențial iar un cadru medical nu.

Iată ce susține Oana:

Eu am anunțat DSP după revenirea în țară din italia ( asta se întâmplă în februarie) si mi s-a spus sa stau acasa si daca apar simptome sa revin cu un telefon. Nu am fost luată în evidența lor ca si persoana in autoizolare la domiciliu. Dar, nici nu am fost primită la școală nici eu si nici copilul meu. După 2 saptamani de autoizolare ni s-au cerut certificare epidemiologice eliberate de către DSP pentru a reintra în colectivitate. Bineînțeles că nu ni s-au putut elibera un astfel de certificat întrucât nu rezultam pe lista lor de persoane luate în evidență. În sfârșit…. Mama mea, cadru medical la SJ Suceava, a fost de servici zilele trecute. A intrat în contact cu mai multe persoane declarate pozitive la testare. De astăzi se află în autoizolare la domiciliu. A sunat la DSP sa anunțe, a fost luată în evidență dar nu i s-a făcut testarea. Acum intreb si eu pentru un prieten, nu ar fi normal ca cineva sa se deplaseze la domiciliul ei si sa ii facă testarea urmând aceleași proceduri care s-au aplicat in cazul dragului nostru președinte CJ domnul Gheorghe Flutur??? Va mulțumesc!

 

sau Donează aici