Managerul Spitalului Rădăuți,Traian Andronachi : Suntem SINGURUL spital în care deocamdată nu avem niciun cadru medical infectat COVID

Conducerea Spitalului Municipal Rădăuți prin managerul Traian Andronache a ținut să aducă mulțumiri  hotelului  Sofia din Sucevița  pentru cazare și mâncare oferita medicilor voluntari și personalului medical al Spitalului municipal Radauti,  pensiunii Monte Carlo și Hotelului Maria pentru cazare,  tânărului om de afaceri Ștefan Mandache și restaurantului 2 Voievozi pentru  mâncare.Și lista de nume care au sprijinul Spitalul din Rădăuți continuă. 
,,Mulțumim Consiliului Județean Iași și domnilor dr Lucian Eva (manager spital Neuro chirurgie  Iasi), Diana Cimpoiesu (prof univ dr – sef catedra UPU ID), Azoicai Doina (prof univ- presed. Sic naționale de epidemiologie) și nu în ultimul rand, dnei dr Ioana Grigoraș (prof univ dr- șef catedra ATI- președinte al senatului UMF Iasi) pentru faptul ca au răspuns solicitării noaste și ne-au sărit în ajutor noua, celor de la Rădăuți! Nu as putea să-i enumăr pe toti cei care au sărit în ajutor spitalului municipal, primarii, persoane juridice, pers fizice.. insa Dumnezeu e mare și sigur ne vede pe toți. Spitalele trec prin foarte grele încercări în aceste momente,, arată Andronachi.
Vrem din tot sufletul sa facem fata întregului județ
,,Furnizorii nu livrează marfa care e comandata, în unele cazuri, chiar și de anul trecut. Încercăm din toate puterile noastre sa acoperim necesarul imens generat de consumul de neimaginat de materiale de dezinfecție, decontaminare, protecție a personalului.. Consum generat de INCONȘTIENȚA unor semeni de-ai noștri care mint cu nerușinare, care nu respecta nicio indicație transmisa de atâtea și atâtea ori. Pentru a proteja corpul medical sa poată sa fie sănătos pentru a putea fi apt sa lupte e necesar acest consum. Vrem din tot sufletul sa facem fata întregului județ în condiția în care suntem SINGURUL spital în care deocamdată nu avem niciun cadru medical infectat COVID și in care toți colegii mei (marea lor majoritate) au înțeles cât de important e sa se respecte regulile cu sfințenie.. și le mulțumesc încă odată pt asta. Încercăm acum sa achiziționam medicamentele pe care corpul medical a hotărât ca trebuie a fi achizitionate… Avem încredere în voi, în toți cei care vor citi aceste rânduri.. Fiți alături de personalul Spitalului municipal din Radauti căruia personal ii mulțumesc … pentru disponibilitate.. Pentru  efort… Pentru  sacrificii Mulțumesc de asemenea si familiilor cadrelor medicale pentru ca înțeleg și pt ca sunt alături.. Fata de colegi, imi cer scuze pentru  comunicarea uneori autoritara, rapida , dar situația in permanenta schimbare nu acorda pauze in actul managerial însă va asigur ca va doresc doar binele , atât colegilor cat și pacienților !!! Pentru cei care au fost, sunt și vor fi alături de noi, În numele întregului colectiv, va mulțumim tuturor!,, amintește managerul Traian Andronachi.

sau Donează aici

!

 

Distribuire articol