Orban sare în apărarea lui Flutur: A fost testat pentru că a fost contact direct cu bolnavi de coronavirus!!!!

Nu îți vine să crezi cum se apără politicienii. Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, că Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Județean Suceava, a fost testat pentru coronavirus, înaintea personalului medical, pentru că a fost contact direct cu bolnavi de COVID-19.!!!

Potrivit dezvăluirilor Antena 3, Flutur a reuşit să fie testat atât de repede, pentru că a fost trecut pe lista spitalului ca fiind “medic”.

Întrebat de presă cum a reuşit Gheorghe Flutur să fie testat atât de repede de COVID-19, înaintea multor persoane care urmau pe listă, premierul a răspuns:

“A fost contact al unor persoane diagnosticate pozitiv. E tratat în spital, ca orice pacient“, a răspuns Ludovic Orban.

Orice speculaţie pe lângă acest subiect este cinică”, a continuat Orban.  Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv miercuri pentru coronavirus.

Președintele Consiliului Județean Suceava a fost internat la Spitalul Județean Suceava marți seară și a confirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că se simte bine și că are încredere în medicii suceveni.  Flutur a spus că se afla în autoizolare după ce în ultimele zile a participat la mai multe ședințe și acțiuni. Adrian Ursu a prezentat, joi, noi informații revoltătoare legate de cazul Spitalului Județean Suceava. Pe Gheorghe Flutur îl găsim pe lista testaților de la spitalul Suceava cu o mențiunea: medic.

Gheorghe Flutur s-a internat  pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava cu o seară înainte de a afla că este pozitiv la coronavirus . Mai mult, se află internat la Secția de Chirurgie într-un salon special dus, secție unde se mai afla internate alte 6 VIP-uri.