Unde sunt autoritățile județului??? Prefect în ședințe dar fără nimic concret. Ce face celula de criză mult anunțată???

Unde sunt autoritățile județului??? Prefectul județului Alexandru Moldovan s-a ținut de ședințe  de peste două săptămâni  și a rupt ușa la Consiliul  Județean dar fără nimic concret.  Ar trebui să își depună demisia. Cine sunt cei care conduc județul în aceste momente de criză? În alte județe  chiar și capitala,  autoritățile nu se sfiesc să iasă în față și să dispună măsuri concrete și practice.  Nici când s-a vorbit de extinderea epidemiei de coronavirus nu au  pregătit și dotat unitățile spitalicești.

Ei sunt cei care ar trebui să  fie alături de medici la prevenirea  răspândirii coronavirusului: prefectul Alexandru Moldovan care este președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur care este vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență,primarul Sucevei, Ion Lungu care este președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.  Și acestui Comitet Județean pentru Situații de Urgență în astfel de cazuri  li se adaugă șeful ISU Bucovina Suceava, șeful IPJ, șeful DSP și șeful IJJ.  Vorbim de domeniul sănătății și membrii acestui organism sunt numeric reduși.

De când a început epidemia de coronavirus în România și Suceava județul unde prima persoana, un bărbat din Mălini a fost depistat cu Coronavirus, prefectul  a ținut-o în ședințe care nu au avut niciun rezultat. Gheorghe Flutur, șeful administrației județene  a stat deoparte  așa că acum s-a blindat la etajul 4 al Spitalului Județean de Urgență Suceava unde se tratează spune domnia sa pe posturile naționale de televiziune. Există și un zvon cum că acele măsuri dispuse de reducere la tăcere a cadrelor medicale sunt dictate  de președintele Consiliului Județean Suceava prin noul manager Florin Filip.

De frica coronavirusului, autoritățile județului stau deoparte și privesc cum județul este descoperit la capitolul  domeniul sănătate- finanțată de stat.

Fac donații cu totul alte instituții și persoane care nu au avut acces la banii publici. Presa a dezvăluit care este situația în Spitalul Județean Suceava însă  mai nimic nu s-a schimbat. Întruna din zilele trecute  la  secția  de boli infecțioase a ajuns mâncare de la un restaurant și atât.  Medicii încă sunt lăsați într-o luptă cu un virus necunoscut fără o dotare corespunzătoare.

 

sau Donează aici