Bebelușul de 5 luni, din județul Suceava se simte bine, susține mămica de doar 20 de ani. Ambii sunt internați la a Spitalul de Boli Infectioase Iasi

Bebelușul de 5 luni, din județul Suceava  se află sub tratament și se simte bine, susține mămica de doar 20 de ani. Ambii  au ajuns vineri seară,  de la  Suceava la  Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Chiar de la intrarea în spitalul ieșean, , femeia a primit mască de protecție iar copilul să fie acoperit. Am fost duși imediat în salon și  cu ajutorul cadrelor medicale  a început tratamentul.

,, Am apelat la presă pe când eram internată la Spitalul Județean Suceava pentru că  deși, solicitam să vină un medic pediatru să-mi  consulte căiatul,  mi se spunea  mereu că <O să vină. O să vină > și nu venea nimeni.Timpul se scurgea, copilului îi era rău și nu mă bagau seamă.  În cele din urmă am sunat la presă. După ce  au auzit că am spus situația prin care trec, a venit un medic și l-a consulat. Și mi-a spus că băiatul nu are ce căuta aici. Eram internați la Secția Boli Infecțioase.  Tot cu ajutorul presei au început să ne acorde atenție dar nu și tratamentul adecvat. După ce a venit rezultatul că băiatul are coronavirus, mi-au spus că o să fim transferați la Iași. Aici se poate vorbi de o atenție mare acordată pacienților atît din partea medicilor cât și asistentelor.  Are parte de un tratament  corespunzător iar cadrele medicale sunt echipate special pentru coronavirus . Copilul este bine iar recuperarea se vede de la o zi la alta.  A început să zâmbească și să fie și mai liniștit. Se și odihnește. I-a dispărut rujeola. Pe total, se vede efortul cadrelor medicale care salvează pacienții. Își dau interesul pentru oameni. Pot să le mulțumesc din tot sufletul!, a spus mămica.

sau Donează aici