O mama acuza ca bebelusul ei de 5 luni s-a imbolnavit de rujeola si Covid-19 in spitalele din Radauti si Suceava

Marturii halucinante ale unui mamici care traieste un cosmar de mai bine de 10 zile. Aceasta a ajuns initial la Spitalul din Radauti cu bebelusul ei de 5 luni, care nu se simtea bine. Cei doi au fost internati in sectia de Boli Infectioase.

“La Suceava  dupa ce l-au intepat de 5-6 ori au zis ca branula este defecta. Apoi a venit alta asistenta sa-i puna o branula. În sectia de Boli Infectioase consulta cu aceleasi manusi un bolnav de Covid si apoi vine la unul suspect. Il imbolnavesc ei”, povesteste tanara mama. . Au fost internati in data de 18 martie si au fost externati in data de 23 martie desi micutul nu se simtea bine.

La Suceava s-a descoperit ca, micutul are rujeola iar mama crede ca bebelusul a luat-o din spitalul radautean. Miercuri, 23 martie, bebelusul a fost adus cu ambulanta tot la Spitalul Judetean Suceava.

A fost internat intr-o sectie in care toate cadrele medicale erau infectate cu coronavirus si nimeni nu s-a ingrijit de starea copilului in afara de mama acestuia. Pana ce nu a apelat la ajutorul televiziunilor, cei doi au fost lasati in voia sortii.

“La Suceava nu vreau sa ascund nimic, din cauza lor copilul meu s-a imbolnavit. De miercuri dimineata la ora 3.00, pana joi la ora 16.00, pana ce nu am sunat eu la televiziuni,nu s-a luat nici o masura. Strigam la medici ca micutul meu face febra, voiam la un moment dat sa ma duc acasa, sa mi-l trateze mama, cu leacuri babesti. Nu mai rezistam. La un moment dat mi-am pus in minte ca trebuie sa lupt, ca altfel cine are grija de el”, a completat mama copilului.

Micutul a fost testat pentru coronavirus iar testul a iesit pozitiv. Intre timp au fost preluati si transferati la Spitaalul de Boli Infectioase Iasi. Aici, sustine mama, conditiile cat si prefesionalismul medicilor nu au grad de comparatie cu judetul Suceava.

“Rujeola a luat-o de la Spitalul din Radauti, Covid-ul de la Suceava si trebuie sa scapam de rujeola. Baiatul putea sa aiba simptome si de la rujeola. El se simte bine. La Suceava i-au facut analize si i-au iesit pozitive cu Covid 19. Eu cred ca nu are. Copilul a dormit azi noapte dar la ora 4.00 a facut febra 38.5”, a adaugat mama.

 

sau Donează aici