Raed Arafat: Orice încurajare pentru cei din linia întâi este binevenită

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a veni cu un mesaj în teledonul Români Împreună, destinat strângerii de fonduri pentru secțiile de terapie intensivă din România. ”Orice încurajare pentru cei din linia întâi este binevenită”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență se așteaptă “cei din linia întâi să aibă zile mai grele în viitor și poate vor lucra și mai mult“.

 Orice încurajare pentru cei din linia întâi a luptei cu acest coronavirus, indiferent că sunt medici, că sunt paramedici, că sunt asistenți medicali, piloți, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, este binevenită“.

Arafat este convins că “totul este o muncă de echipă, iar în această echipă este populația și sunt măsuri pe care populația trebuie să le respecte“.

Raed Arafat: “De pierdut, indiferent ce se întâmplă, nu pierdem. Că va fi greu, că s-ar putea să avem probleme, că s-ar putea să avem și decese mai multe, acest lucru este posibil. Dar vedeți, totuși, că România a luat măsuri devreme și până acum pot să spun că am reușit să controlăm situația chiar mai bine decât ne-am așteptat. Răspândirea nu este așa de exponențială încă. Dar, în final tot o să învingem. Învingem prin faptul că suntem împreună și prin faptul că reușim să minimalizăm efectele și impactul acestui virus,,

sau Donează aici