SCANDAL URIAȘ. China, ACUZATĂ în instanță de lansarea ARMEI BIOLOGICE de ucidere în masă/ Freedom Watch ACUZĂ guvernul chinez de TERORISM

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții cer despăgubiri de 20 de trilioane de euro autorităților chineze, pe care le acuză că au „proiectat” virusul SARS-COV2 ca armă biologică de distrugere în masă, scrie businesstoday.in.

Ei susțin că virusul a fost eliberat de la Institutul de Virologie Wuhan. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă, au argumentat avocații americani care arată că această acțiune se încadrează la terorism.

Grupul de avocatură Freedom Watch și compania Buzz Photos au acuzat China că este răspunzătoare de numărul de decese provocate de pandemie, că a furnizat material teroriștilor și a conspirat pentru a provoca suferința și moartea cetățenilor americani.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au menționat că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

Klayman și reclamanții au susținut, de asemenea, că medicii și cercetătorii chinezi care au vorbit despre coronavirus și „au tras un semnal alarma către comunitatea internațională” au fost „reduși la tăcere”. Ei au adăugat că atât de mare a fost disperarea generalului maior Chen Wei de a se salva de noul coronavirus, încât și-a administrat personal și altor șase membri ai echipei sale un potențial vaccin care nu a fost încă testat.

Freedom Watch 🇺🇸@FreedomWatchUSA

Wuhan Coronavirus: China sued for $20 trillion in damages https://www.freedomwatchusa.org/wuhan-coronavirus-china-sued-for-20-trillion-in-damages 

Wuhan Coronavirus: China sued for $20 trillion in damages

YouTube March 24, 2020   More people are filing lawsuits against China over the Coronavirus outbreak. After a case in Florida, A Lawyer in Texas has filed a $20 Trillion lawsuit against China. WION’s…

freedomwatchusa.org

De asemenea, aceștia au susținut că toți cei acuzați lucrează împreună pentru a perpetua „terorismul internațional”, notează și business-standard.com.

Publicația Business Standard, notează totuși, prudent, că textul nu a fost editat de jurnaliștii săi, ci preluat de pe un feed.

În acuzațiile formulate, avocații americani au susținut că, în timp ce coronavirusul este un agent cu acțiune și răspândire prea lentă pentru a fi folosit împotriva armatei unei țări, „a fost proiectat pentru a fi utilizat împotriva populației generale a uneia sau mai multor națiuni inamice percepute de China, cum ar fi Statele Unite.”

Freedom Watch 🇺🇸@FreedomWatchUSA

NSA, CIA, DNI, FBI Sued for Failing to Come “Clean” on Origin of COVID-19 https://www.freedomwatchusa.org/nsa-cia-dni-fbi-sued-for-failing-to-come-clean-on-origi 

NSA, CIA, DNI, FBI Sued for Failing to Come “Clean” on Origin of COVID-19

  (Washington, D.C., March 23, 2020). Today, Larry Klayman, a former federal prosecutor and the founder and former chairman and general counsel of Judicial Watch, now the current chairman and general…

freedomwatchusa.org

Larry Klayman, fondatorul Judicial Watch și Freedom Watch, este cunoscut pentru exprimarea publică a interesului său în promovarea principiilor etice în guvernare, cu respectarea drepturilor și libertăților individuale. În timpul mandatului său la Judicial Watch, a obținut o hotărâre judecătorească conform căreia Bill Clinton a comis o crimă, fiind primul avocat care a acționat în judecată un președinte american. Larry a devenit cunoscut pentru combaterea corupției în guvern și a profesiei de avocatură, încât serialul-hit al NBC „West Wing” a creat un personaj după el: Harry Klaypool, de la Freedom Watch. Personajul său a fost interpretat de actorul John Diehl.

În 2004, Larry a candidat pentru Senatul Statelor Unite din partea republicanilor, în statul Florida. După încheierea cursei electorale, a fondat Freedom Watch.

sursa: articol integral gândul.ro

Distribuire articol