Lungu minte pe față. Primarul Sucevei spunea pe 23 martie că este autoizolat la birou. Ieri seară, spunea la TVR că este autoizolat la domiciliu

 Edilul Sucevei, Ion Lungu susține că domnia sa a fost pe persoană fizică la conducerea Primăriei și că nu a avut o echipă  la Suceava și la nivel central. ,, Nu am avut funcție la Suceava și nici la nivel central,, a spus Lungu. 

Afirmațiile au fost făcute aseară la România9 la TVR,emisniune moderată de Ionuț Cristache.  Păi cum așa domnule primar, când  vă anunțați candidatura din partea PDL sau PNL erați cu echipa condusă de Gheorghe Flutur și  acum iar o întoarceți????  Păi cum domnule primar nu mai sunteți președintele Organizației Municipale a PNL???  

Lungu a mers pentru a-și face testul  la DSP Suceava preventiv panicat  mai întâi, că a făcut audiențe  cu  angajata de la Spațiul Locativ  de la Primărie depistată cu COVID-19.   Nu același lucru s-a întâmplat cu colegii de birou ai  femeii.   Primarul spunea atunci că s-a autoizolat în birou.  Ieri seară însă, același Ion  Lungu declara la România 9 la TVR că secretara  sa a fost testată pozitiv la coronavirus și că s-a autoizolat la domiciliu.

 

Informație de presă din data de 23 martie.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a autoizolat în biroul său din primărie luni dimineaţă, 23 martie2020,  după ce o angajată din Bosanci  a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Salariata ar fi fost internată în spital pentru că s-a simţit rău. Ea nu a mai venit la serviciu din 18 martie, iar duminică  22 martie a fost confirmată cu noul coronavirus.

Primarul spunea  că el se simte bine şi a ţinut audienţe împreună cu angajata confirmată cu COVID-19.

Mi-am luat testul sâmbătă, încă nu am rezultatul (…) Femeia cu siguranţă e din zona de focar de la Bosanci. Sâmbătă mi-au luat testul la DSP, dar încă nu am rezultatul. Eu preventiv mi l-am luat, bănuind că ea este la spital de miercuri seară, la Infecţioase, mi-am făcut dezinfecţie în primărie, mi-am luat măsurile care se impun, mi-am luat preventiv un test ca să văd şi eu cum stau (…) Nu intru în contact cu nimeni la birou, numai prin telefon. Biroul e încuiat“, a precizat Lungu.

Ieri seară, într-o intervenție telefonică la România9 la TVR , primarul Sucevei Ion Lungu  nu a mai spus nimic  de angajata de la Spațiul Locativ cu care a făcut audiențe ci a trecut de acestă dată,  la secretara sa de birou  care ar fi fost testată pozitiv cu COVID-19.  Edilul spunea că  a stat în autoizolare la domiciliu și nu a mai spus nimic de autoizolarea sa în birou.

Mai mult, a susținut că rezultatul testului i-a venit după 5 zile.  Este vorba domnule primar despre un al doilea test??? Pentru că primul test l-ați făcut când a fost depistată angajata de la Spațiul Locativ.

 

sau Donează aici