Mandachi le da clasa incompetentilor ce conduc institutiile pubice. A strâns 1.000.000 EURO!!! pentru a cumpăra ventilatoare în spitale: E un record național. Mă bucur ca un copil

Tanarul om de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a strâns suma în 17 zile, “vânzând” centimetri din autostrada sa de un metru.  Banii se duc către spitalele din Moldova, în principal cel din Suceava, cel mai afectat de epidemia COVID-19.

Mandachi le-a dat clasa incompetentilor din institutii publice care s-au ascuns de frica coronavirusului si a reusit sa apeleze la societatea civila pentru a dota cu echipamente de protectie si echipamente medicale  unitatile spitalicesti dar si personalule expus in lupa pentru limitarea COVID-19.

“1.000.000 EURO!!! One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1 cm = 10 euro”, a scris antreprenorul sucevean pe pagina sa de Facebook. Antreprenorul a numit mobilizarea oamenilor “o mărturie de solidaritate enormă, dar și o dovadă că dacă nu mai stai să-ți plângi de milă și acționezi, lucrurile de mișcă”.

Din banii strânși de la începutul campaniei “1 Centimetru de Fapte – Cu Toții în Linia Întâi” au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava. În plus, a fost semnat un contract pentru achiziționare a 20 de ventilatoare, care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai.

Pe lângă această campanie, Stefan Mandachi a fost primul om de afaceri care a pus la dispoziția cadrelor medicale hotelul său de 4 stele din Suceava și a oferit gratuit meniuri tuturor persoanelor din “Linia întâi”.
În urmă cu câteva zile, antreprenorul sucevean a dus primele echipamente de protecție pentru personalul medical din Suceava, precum și dotările pentru secția ATI.

Distribuire articol