Falticenean gasit mort in incinta centrului de colectare unde lucra

Falticenean gasit mort in incinta centrului de colectare unde lucra. Dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Ieri, dimineata, Poliţia  Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 că a  fost găsit pe Colțun Neculai, de 63 ani,  căzut într-o încăpere din incinta centrului de colectare fier vechi SC COREMAT SRL, fiind inconștient.
Victima e era angajata  a societatii, punctul de lucru din  Fălticeni, având calitatea de manipulant.
Barbatul a venit luni,  ora 17.00,  la firma unde era paznic. Ieri, la  ora 8.55, Colțun Neculai a fost găsit căzut în holul din clădirea sediului societății, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Ambulanței Fălticeni, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, timp de 30 de minute, la ora 9.40 fiind declarat decesul persoanei în cauză.
La examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost descoperite urme vizibile de violență.
Din discuțiile purtate cu ginerele persoanei decedate, s-a stabilit faptul că acesta nu se afla înscris la niciun medic de familie, iar în ultima perioadă de timp nu a locuit în străinătate, nu a fost internat în spital și nu a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19.
De asemenea, bărbatul declară că socrul său suferea de afecțiuni cardiace.
I s-a adus la cunoștință administratorului societății faptul că are obligația de a sesiza Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava cu privire la producerea evenimentului.
Distribuire articol