Un elev din Dumbraveni participa la Concursul national ATELIERUL DE CREAȚIE. Sustineti-l pe Mihai Sorin

Un elev  de la Liceul Tehnologic ,,Mihai Eminescu,, din Dumbraveni  participa la  Concursul national ATELIERUL DE CREAȚIE organizat de Inspectoratul Scolar din Bucuresti, fiind un concurs de machete pentru cei mai creativi elevi de gimnaziu.

In competitie sunt inscrise  aproximativ 400 de  lucrări din toată țara.  Profesorul Romeo Bolohan sustine ca unitatea de invatamant participă cu  elevul Mihai Sorin din clasa a VIII-a E  care are inscrisa in concurs macheta unei localități și sursele ei generatoare de energie.

,, Competitia se afla la prima editie si reprezinta o provocare pentru toti profesorii coordonatori participanti la concurs.   Aceasta editie a atras foarte multi participanti , cu siguranta si datorita faptului ca invatamanutul se desfasoara online iar activitatile elevilor sunt restranse. Finalitatea concursului o reprezinta un premiu pentru fiecare nivel de clasa,, a spus profesorul Romeo Bolohan.

Apel: 

Dragi colegi, va rog sa intrati aici si sa votați o macheta al unei localități, în viziunea unui copil, de aici: https://ateliercreatie.ro/contest-photo/18/