Digitalizare forțată: două comune din Dolj s-au înrolat în Ghiseul.ro, iar locuitorii pot plăti taxele online

Comunele Cârcea şi Malu Mare sunt primele comune din judeţul Dolj unde a fost introdusă recent şi modalitatea de plată online a impozitelor şi taxelor locale prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro, transmite Agepres.

Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, a afirmat că modalitatea de plată online a fost introdusă în această perioadă a pandemiei COVID-19 şi ca o măsură de reducere a deplasărilor locuitorilor.

„În contextul acesta al pandemiei generate de noul coronavirus, am grăbit un pic lucrurile şi am finalizat procedura de plată prin ghiseul.ro, astfel încât oamenii să îşi poată efectua plăţile fără să se mai deplaseze până la primărie. Sigur că şi celelalte modalităţi de plată sunt valabile, respectiv plata numerar şi plata cu cardul la ghişeul Taxe şi Impozite, cetăţenii având posibilitatea de a alege”, a declarat pentru AGERPRES Valerică Pupăză.

Pe lângă cele două comune, în Dolj mai sunt patru localităţi unde plata taxelor locale se poate face prin ghiseul.ro: municipiile Craiova, Calafat şi Băileşti şi oraşul Segarcea.

sursa: g4media.ro