Femeia a sunat la Politie dupa ce sotul nu i-a mai raspuns la telefon. Nevasta avea o presimtire că bărbatul ar putea fi mort

Femeia a sunat la Politie dupa ce sotul nu i-a mai raspuns la telefon. Nevasta avea o presimtire că bărbatul ar putea fi mort. Vineri dimineață,  Secția de Poliție Urbană Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său nu mai răspunde la telefon și este posibil să fie decedat la domiciliu.

Aceasta l-a apelat telefonic de mai multe ori pe soțul său, de 63 ani, din  Suceava și datorită faptului că nu a dat curs apelurilor, a sunat o vecină pe care a rugat-o să bată la ușa apartamentului.

Barbatul  nu a răspuns la ușa locuinței, motiv pentru care soția a apelat numărul unic de urgență SNUAU 112, la fața locului deplasându-se și un echipaj de la ISU Suceava, care au pătruns în locuință pe geamul de la bucătărie, găsindu-l pe acesta decedat în unul din dormitoare, căzut între ușă și un dulap.

Ușa locuinței a fost găsită încuiată pe interior și nu prezintă urme de forțare.

El  era cunoscut de către vecini ca și consumator frecvent de băuturi alcoolice, acesta fiind în evidențele medicului de familie ca bolnav cronic de ciroză.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ,,ucidere din culpă”.