Flutur: Vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al primăriei orașului Frasin

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a inspectat astăzi șantierul pe drumul Frasin-Broșteni pe tronsoanele care aparțin CJ  în zonele Stulpicani și Ostra.
,,În toamnă aici s-a turnat un strat de asfalt și s-a aplicat plasă de geotextil pentru a face legătura între straturi, iar acum se toarnă al doilea strat de asfalt.Am discutat cu primarul orașului Frasin, Marinel Bălan, și vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al primăriei orașului. Se lucrează deja la repararea podețelor și, în perioada următoare, se va turna asfalt pe porțiunea Frasin-Doroteia. În zona Stulpicani am fost astăzi pe șantier împreună cu primarul de Stulpicani, Vasile Zamcu,, a spus Flutur.
Seful administratiei judetene a  spus ca aici se execută lucrări la acostamente și legăturile cu drumurile laterale care se realizează odată cu asfaltarea.
,,Sunt lucrări care îmbunătățesc starea drumului și fac mult mai ușoară legătura DN 17 de la Frasin, la Broșteni spre DN 17 B. Continuăm și lucrările de asfaltare a drumului județean Gemenea-Slătioara. Ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO „Codrul Secular Slătioara” și să deschidem în perioada următoare și drumul Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani,, a spus Flutur.